lördag 17 mars 2012

Fylld prosciutto

Hej där!
Det är gott som tilltugg att bara ta lite dessertost och rulla in i en kalkonskiva eller skinkskiva,. Här har jag använt lufttorkad skinka och blandat samman med en god fyllning. Smakade mycket gott.

Ingredienser
Prosciutto
Philadelphaost naturell
Creme fraiche, lite
Melon (själv gillar jag galia- eller cantaloupemelon bäst)

Ruccola
Torrostade pinjenötter

Gör så här
Lägg ruccola på ett fat och strö över torrostade pinjenötter.
Blanda samman philadelphiaost med creme fraiche och melon som är delad i små bitar.
Lägg på blandningen på skinkan och rulla ihop.


Jättegott!

Lite halvtrist väder ute idag, men men, solen kan ju inte skina jämt :-)
Vad ni än gör hoppas jag att ni får en..

... Skön och go lördag!

3 kommentarer:

  1. Mmm så gott, synd att jag redan handlat till plocket ikväll:)
    Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

    SvaraRadera
  2. Svar: Ja kladdkaka är barnsligt gott! Apelsingrädden blev helt rätt till. Jag har också testat violgrädde på sommaren och jag måste säga att det slår nästan apelsingrädden :)!

    SvaraRadera
  3. Gud vad gott det ser ut! Ska lägga in önskemål om detta till helgen. :)

    SvaraRadera

Tack för ditt besök och din kommentar : )

Related Posts with Thumbnails