måndag 12 december 2011

Thaiwok med kyckling

Ett tips på ett recept som går snabbt att tillaga när man har tidsbrist. Tycker det är smidigt att ibland använda Santa Marias färdiga kryddblandningar.

Ingredienser för 4 personer
400 g kycklingfilé
1 påse Chicken Thai Wok spice mix
250 g wokgrönsaker
150-200 g babyspenat
ca 2 dl vatten

Gör så här
Strimla kycklingen och stek den.
Tillsätt kryddan och rör om.

Häll i wokgrönsakerna och låt dem woka med kycklingen ett par minuter.
Tillsätt vattnet och rör om.
Låt stå och puttra ca 8-10 minuter.
Tillsätt spenaten och rör om.


Servera tillsammans med nudlar.

Jag kan inte låta bli att visa bilden på hundvalpen som besökte oss igår, helt ljuvligt söt.


Dags att sätta sig vid frukostbordet för att sedan ta mig vidare till jobbet.

Tack så jättemycket för responsen ni ger.
Ha en bra start på veckan!

3 kommentarer:

  1. Åter igen ett jättebra recepttips, tack =)

    SvaraRadera
  2. Ännu ett recept som går fort att tillaga som ändå är godare än köttbullar och makaroner.
    Får bli onsdagens middag,
    mums lät det som.

    SV: Tack för boktipset, den ska jag kolla upp.

    SvaraRadera
  3. Underbart recept! Och kul att se vad jag misstänker är Liselottes familjs lilla valp. Mycket söt!

    Helena på BNM

    SvaraRadera

Tack för ditt besök och din kommentar : )

Related Posts with Thumbnails