torsdag 4 november 2010

Kalkon med bulgur och grönsaker

Jag fortsätter på mitt tema till lunchlådan att laga smalare mat ur tidningen Må bra. Maten är verkligen jättegod och snabbt att tillaga.
Receptet är beräknat till två personer.

Du behöver:
1/2 strimlad purjolök
1 tsk rapsolja
3 dl kokt bulgur
150 gr stimlad kalkon
1 1/2 dl fryst grönsaksblandning
2 uppvispade ägg
1 msk ostronsås
salt
peppar

Gör så här:
Fräs löken hastigt i oljan, vänd ner de frysta grönsakerna.
Mot slutet så lägg även ner den strimlade kalkonen och den kokta bulgurn.
Häll över äggen, låt stå någon minut och rör sedan runt så att allt blandar sig.
Stänk över ostronsåsen och krydda med salt och peppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt besök och din kommentar : )

Related Posts with Thumbnails