söndag 24 oktober 2010

Kantarell- och baconpasta

Jag prenumererar på tidningen Må Bra. När tidningen dimper ner i lådan får man ett häfte med en komplett 7-dagarsmeny med läcker och nyttig mat med få kalorier. I min lunchåda imorgon blir det kantarell- och baconpasta. Rätten gick snabbt att tillaga vilket passar mig perfekt när det är mat till lunchlådan.

För 2 personer behöver du:
150 gr okokt pasta (personligen tyckte jag att det var lite väl mycket pasta, men det är en smaksak)
125 gr kantareller
4 skivor bacon
1 äpple
1 dl matlagningsyoghurt
1 dl riven ost
Salt och svartpeppar

Gör så här:
Koka pastan enligt förpackning.
Rensa svampen, strimla löken och tärna äpplet.
Stek lök och svamp, låt äpplet steka med någon minut.
Klipp bacon i små bitar och stek, låt rinna av på hushållspapper.
Blanda samman matlagningsyoghurt, ost, salt och svartpeppar.
Lägg pastan på tallrik toppa med svampröran och bacon.
Servera med yoghurtblandningen och sallad.


Lycka till!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Så kul att du är med tävlar om de fina skålarna från Cosas.

    Vinnaren presenteras imorgon!

    Mvh

    Karin

    SvaraRadera

Tack för ditt besök och din kommentar : )

Related Posts with Thumbnails