Detta är så fantastiskt drömgott, ni måste bara testa. Det smälter i munnen och smakar gudomligt gott.
Du behöver ha
12 st digestivekex
75 gr smör
3 st gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 dl socker
250 gr hallon (går bra med både frysta eller färska)
200 gr philadelfiaost
Gör på följande sätt
Kör kex och smör i matberedare.
Tryck ut blandningen i botten på en pajform eller en bakform med löstagbar botten.
Låt stå i kylen medan fyllningen görs.
Häll grädde och socker i en tjockbottnad kastrull och sjud på svag värme tills sockret har löst sig.
Tag av kastrullen från värmen.
Sätt på ett lock och låt stå under lock i ca 5-8 minuter.
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i fem minuter.
Ta upp gelatinbladen ur vattnet och rör ner dem i grädden.
Mixa hallonen med mixer-stav eller i matberedare till en puré.
Rör ner philadelfiaosten och purén i grädden.
Vispa för hand till en slät kräm och häll den i pajformen.
Låt pajen stå i kylskåpet i minst 3 timmar eller tills den har stelnat.
Servera med färska bär.
Lycka till!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Den här gjorde vi i fredags och åt i lördags. MUMS säger jag bara!!
SvaraRaderaHoppas allt är bra. Kram, kram