Ingredienser
3 ägg
2 dl socker
100 gr smör
1 1/2 dl vaniljkesella
2 1/2 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
2 tsk bakpulver
4 msk marsanpulver för kokning
1 krm salt
150 gr Marabou mjölkchoklad
Muffinsformar, ca 24 st
Baka så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker poröst.
Smält smöret och låt det svalna.
Blanda samman mjöl, vaniljsocker, bakpulver, salt, kakao och marsanpulver i en skål.
Rör ner mjölblandningen i äggsmeten tillsammans med smöret och vaniljkesella.
Lägg ner de hackade chokladbitarna.
Rör samman försiktigt till en jämn smet.
Fördela ut smeten i formarna.
Lägg inte i mer smet än till knappt hälften i formarna.

Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.

Inget som helst fel i smaken på dessa muffins : ) De fick bra betyg av de som smakat.

Det här receptet tackar jag för. Känner att jag MÅSTE prova..
SvaraRadera