Anna Hallén har recept på en omelett i sin bok. Grädde istället för vatten blev krämig och god omelett. Man kan välja att smaksätta omeletten. Jag tog lite riven parmesan och lite vitlöksost med örter.
Ingredienser för 1 portion
2-4 ägg
1/2 dl grädde
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 msk smör
Jag valde att riva i parmesan och 2 tsk vitlöksost med örter
Gör så här
Blanda samman ägg med grädde, salt och peppar.
Lägg ev. i parmesan och dessertost exempelvis.
Stek i smör på medelvärme.
Jag serverade min omelett tillsammans med räkor och wokgrönsaker.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Parmesanost går bra det med:)
SvaraRaderaMozzarellaosten som vi har använt de senaste gångerna är Euro Shoppers egen. Vi tycker den är bra, provade den efter att ha sett att den blev bäst i test i Laga Lätt förra året.
Både gott och enkelt! :)
SvaraRaderaKram Jenny
Slängde precis ihop en omelett till morgondagens lunchlåda. Gott!! Självklart grädde. Krämigare och godare! Tyvärr inte den bästa lunchlådan då omelett är absolut godast nygräddad tycker jag!!
SvaraRadera