lördag 21 maj 2011

Smarrigt gott

Färsk potatis skuren i skivor, bakade i ugnen serverat tillsammans med en köttbit, kall god sås, baconlindad sparris och sallad. Efterrätt med jordgubbar och kesella. Det var gårdagskvällen mat, en riktig höjdare.


Baconlindad sparris. Precis innan servering rev jag över lite parmesan.


Den kalla såsen hittar du receptet på här.
Potatisen borstade jag lite lätt, skar i centimeter tjocka skivor, kokade i saltat vatten ca 5 minuter. Hällde därefter över dom i en väl smord (smör) långpanna och kryddade med grillkrydda. I ugnen på 225 grader i ca 15-25 minuter, beroende på hur mörka man vill ha dom.


Efterrätt blev jordgubbar med rabarberkesella.


Jag blev nog ändå lite besviken på rabarberkesella, trodde att den skulle smaka mer. Men ändå absolut helt ok. Nästa gång blir det till att testa hallonkesella.

Dessa vackra blommor från M. pryder bordet hemma.




Nu blir det till att väcka kroppen ordentligt, dags att köra ett BodyPump-pass : )
Trevlig lördag!


1 kommentar:

  1. Kesella hallon är jättesmarrigt på pannkakor och våfflor! :)

    SvaraRadera

Tack för ditt besök och din kommentar : )

Related Posts with Thumbnails