Ingredienser för 4 person
400 gr grytbitar av fläsk
1 1/2 msk rapsolja
salt
1 gul lök, finhackad
1 röd paprika, grovhackad
Maizena
1 tsk curry
2 dl vatten
1 1/2 dl ananasspad
1 vitlöksklyfta, pressad
1 köttbuljongtärning
1 tsk kinsesisk soja
1/2 tsk paprikapulver
svartpeppar, grovmald
1 burk ananasringar, (ca 4-5 st)
Gör så här
Stek köttet i omgångar i oljan.
Salta köttbitarna och bryn därefter med lök och paprika.
Strö över curry och späd sedan med vatten och ananasspad.
Blanda i vitlök, soja och köttbuljongtärning, smaka av med kryddorna.
Låt koka under lock ca 10 minuter till köttet är mört.
Skär ananasskivorna i bitar och lägg dem i grytan.

Servera förslagsvis med ris och sallad.

Hej Susanne.
SvaraRaderaSå gott det ser ut! :-)
Ha en riktigt trevlig Tisdag
Kram Jenny