För 4 personer
600 gr fläskytterfilé
1 paket bacon
1 stor burk hela champinjoner
1 grön paprika, strimlad
1 grönsaksbuljong
2 msk chilisås
2 tsk tomatpuré
1 burk creme fraiche tomat basilika
2 dl creme fraiche
1 dl grädde
1 dl av svampspadet
Gör så här
Skär köttet i lagom stora skivor.
Krydda köttet med salt och vitpeppar.
Bryn filébitarna i smör.
Klipp ner bacon i mindre bitar och stek dom.
Låt rinna av på hushållspapper.
Blanda sedan samman allt i en gryta, lägg sist ner köttet, bacon och champinjoner.
Låt grytan stå och puttra minst 20 minuter för att den ska ta till sig smakerna.

Servera tillsammans med pasta, sallad och Hattings goda vitlöksbröd.

Vilken god gryta.
SvaraRaderaHa en riktigt fin helg Susanne. :-D
Måste testa detta snarast!!
SvaraRadera