Ingredienser för 2 personer
250 gr kycklingfilé, strimlad
1/2 purjolök
80 gr färska champinjoner
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta, hackad
1 dl vattenkastanjer
2 dl broccoli
2 dl grönsaksbuljong (2 dl vatten + 1 tärning)
1 dl creme fraiche
1 krm sambal oelek
1/2-1 tsk curry
1 tsk kinesisk soja
Salt
Svartpeppar
Gör så här
Strimla kycklingfilén.
Bryn den i smör eller olja tillsammans med salt och svartpeppar.
Dela broccolin i mindre bitar.
Skiva champinjonerna.
Hacka purjolök, vitlök, paprika och vattenkastanjer.
När kycklingen i stort sett är klar så låt grönsakerna fräsa med en stund.
Slå över buljongen och creme fraiche.
Krydda med sambal oelek, soja och curry.
Låt allt stå och småputtra ca 8 minuter.

Servera förslagsvis med nudlar som du kokat i grönsaksbuljong.

Mumms mumms!
SvaraRaderaOj - så gott det ser ut!
SvaraRaderaKycklingwok är en av favoriterna här hemma :-)
Kram
Jag brukar också ha grönsaksbuljong i mina nudlar. Det ser jättegott ut:)
SvaraRadera