måndag 25 april 2011

Vilket väder

Denna Påsken har verkligen bjudit på ett helt fantastiskt väder. Bättre har man inte kunnat önska sig när man varit ledig i 5 dagar.
Mycket god mat har det blivit också. Påskafton hade vi liten buffé tillsammans med sex goda vänner.


Ägghalvor är alltid gott.
Som topping gjorde jag creme fraiche, citronmajonnäs, rom, gräslök, salt och peppar.


Fullständigt urusel bild...
Men fyllningen blev riktigt god till dessa minikrustader.
Småhackade champinjoner stekta i smör. Spad från kantareller på burk, mjölk, mjöl, grönsaksbuljong, salt och peppar.


Västerbottenostpaj med kantareller, höjdare.
(Recept kommer)


Skagentårta.
(Recept kommer)

Till dessert åt vi Het ananascocktail.

Ännu en dålig bild, men desserten var lika god för det : )
(Recept kommer)

För övrigt hade vi jansson, omelett, prinskorv, köttbullar, rödbetssallad, sill och en himla massa goda ostar inhandlade på Falbygdens Ost.

Som blomdekoration en favortiblomma, cerice gerbera.


Påskdagen hade pappa fixat Grekisk Delikatesspanna med vitlökssås, det är bara sååå njutbart. Tyvärr inget foto på detta, men recept ska jag fixa.

Ha en bra vecka så får vi hoppas och tro att nästa helg bjuder på lika vackert väder

1 kommentar:

  1. Åh vad mycket gott. Hoppas du hade lika vackert väder som jag hade under påsken:)

    SvaraRadera

Tack för ditt besök och din kommentar : )

Related Posts with Thumbnails