Allt går i perioder vad i alla fall jag äter. Kom på att det var längesedan jag åt nudlar, bra när man vill ha något snabbt och lätt.
Ingredienser för 2 personer
250 gr kycklingfilé
Salt
Vitpeppar
1½ dl champinjoner, skivade
1 röd paprika, hackad
2 dl färsk broccoli
1 dl bambuskott, strimlad
2-3 krm curry
1 krm chilipeppar
½ krm salt
½ tsk majsstärkelse (redning)
1 dl grönsaksbuljong
2 dl risnudlar (kokta)
½ dl cashewnötter
Gör så här
Koka nudlarna.
Strimla kycklingen.
Bryn den och krydda med salt och peppar.
Tag upp kycklingen ur pannan och fräs på grönsakerna.
När grönsakerna är klara lägg tillbaks kycklingen tillsammans med de kokta nudlarna.
Krydda med kryddorna och grönsaksbuljongen.
Red med maizena.
Strössla över de grovhackade cashewnötterna och rör om.
Smaka ev. av med mer kryddor.
Vinnarna i chokladtävlingen hittar du HÄR.
Ha en härlig torsdag, själv ska jag åka till jobbet och göra veckans sista dag, måste ju mjukstarta efter semestern ; )
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Så gott det ser ut :-) Blir ju hungrig igen, trots att vi precis ätit lunch :-D
SvaraRaderaKram Jenny
Ser supergott ut. Är ju en sucker för nudlar, mums.
SvaraRaderaKram lötta
Hej, jag måste erkänna att jag har nog aldrig ätit nudlar. Men detta ser så gott ut att nu är det dags att prova. Ha en gooo helg, kram Gertrud
SvaraRaderaHar heller aldrig smakat nudlar, men nån gång ska vara den första!!
SvaraRaderaSå goda recepten ser ut du Susanne, tänker prova den andra kycklingrätten i morron, ser så smarrig ut.
Har också läst Carin Hjulströms böcker och hon skriver riktigt bra. Den första läste jag för något år sen och den andra nu under semestern. Håller fullkomligt med dig om att det var svårt att lägga ifrån sig böckerna.
Synd att du har försäljning nu, är en liten fattig kyrkråtta just nu (efter semestern, hihi).
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie
Ja nudlar har vi ju inte lidit någon brist på i sommar om man säger så:)
SvaraRaderaSer väldigt gott ut, härliga färger!
Hoppas du får en fin helg, kram
Mårtenssons