Lägg därtill att det var smidigt att tillaga : )
För fyra personer
4 st kycklingfilé (ca 125 gr/st)
1 msk rapsolja
3/4 tsk salt
1 dl sweet chilisås
1/2 gurka
2 dl matlagningsyoghurt
Gör så här
Sätt ugnen på 225°.
Bryn kycklingen i rapsolja i en stekpanna.
Salta och lägg över i en ugnssäker form.
Bred hälften av chilisåsen på kycklingen.
Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
Chiliyoghurt
Skär gurkan i små tärningar.
Blanda gurka, yoghurt och resten av chilisåsen.


Chiliyoghurt, något jag kommer att äta till fler maträtter.

Det smakade mycket gott med sweet chilisås på kycklingen.

Så gott det ser ut!!
SvaraRaderaOch jättefina bilder :-)
Det här lät riktigt gott, måste testas!
SvaraRaderaKram Lena
Du är suverän Susanne!
SvaraRaderaVilka smarriga recept du har jämt, mums!
Kram Ingrid