Ingredienser
3 ägg
2 dl socker
100 gr smör
1 dl vaniljkesella
2 1/2 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
4 msk marsanpulver för kokning
1 nypa salt
Hallon, ca 3-4 st till varje muffins
Muffinsformar, ca 20 st
Baka så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker poröst.
Smält smöret.
Blanda samman mjöl, vaniljsocker, bakpulver, salt och marsanpulver i en skål.
Rör ner mjölblandningen i äggsmeten tillsammans med smöret och vaniljkesellan.
Rör samman försiktigt till en jämn smet.
Fördela ut smeten i formarna.
Lägg inte i mer smet än till hälften i formarna, de "sväller" upp rätt mycket.
Tryck ner 3-4 st hallon i varje muffins.

Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.

Smaken var mycket smaskig.

För att tillgodose allas smaklökar gjorde jag även ett gäng utan hallon.

Dessa blev höga och fina.

Så Goda Muffins du har bakat!
SvaraRaderaJag hade valt de med hallon i :-) så himla gott.
Trevlig kväll :-)
Vilken härlig blogg! massor av smaskiga recept...
SvaraRaderaett tips.. om du vill ha..om du har en muffinsplåt kan du ställa formarna i den så viker dom inte ut sig utan blir höga och fina :) / Eva