fredag 12 augusti 2011

Tävling

Alla har vi vårt favoritgodis, min favorit är bl a Marabou Mjölkchoklad. Jag har prövat mörk choklad många gånger, men nej, jag återgår alltid till Marabou Mjölkchoklad.
Därför tänkte jag lotta ut en 200 gr Marabou Mjölkchoklad och även en Marabou Caribbean, som också är jättegod.

Vad ska man då göra?
Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar med ditt namn och gärna samtidigt skriva vad du vill se mer av här på bloggen.
Det går även bra att mejla mig på sue.sjostrom@gmail.com


Tävling pågår till onsdag den 17 augusti kl 20.00.





Fortsatt trevlig helg!

15 kommentarer:

  1. Jag ääääääääälskar Marabou mjölkchoklad. Chokladexperter säger ju att denna choklad inte borde räknas in i kategorin choklad då den innehåller mest fett. Men då får jag väl vara en fettälskare då, jag tycker iaf att den är himmelskt god. ;-)

    Jag skulle nog vilja se lite mera bakverk, som tårtor, på bloggen. Jag behöver inspiration på hur de kan dekoreras och vad andra har för grejer i och på så sina (grädd)tårtor. Och kanske recept om saft, sylt och gelé. Men bara om du gillar att tillaga sånt. :)

    Kramen

    SvaraRadera
  2. Mums med choklad, särskilt ljus Marabou. Gillar inte heller mörk choklad. Hm, vad vill du ha för tips? Jag gillar din blogg starkt som den är, med blandade recept och annat smått och gott som kort, händelser, mm. Den är kanon, Susanne! Fortsätt så.
    Kram Ingrid

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag ÄLSKAR Marabou mjölkchoklad!!Jag vill gärna ha tips på grytor i alla former..både fest och vardags!

    SvaraRadera
  4. Hej,
    här är en till som gillar Marabou =)
    Jag följer din blogg och tycker om den som den är med olika variationer av mat, händelser etc.
    /Sandra

    SvaraRadera
  5. Gillar verkligen din blogg precis som den är men kanske lite mer köttfärsrecept möjligtvis:-) kram Liselotte

    SvaraRadera
  6. Choklad ska vara ljus Marabou, helt överens med dig :) Jag kikar på alla dina recept och har provat en hel del. Gillar din blogg jättemycket. Jag är ju lat av naturen och gillar mat i form och i ugn som gärna blir klar samtidigt som en annan form i ugnen. Ja, så tänker jag :))) Kram Gertrud

    SvaraRadera
  7. jag är så sugen på choklad men har inget hemma då jag försöker hålla skåpen tomma från gotte annars kan jag inte låta bli att smaska i mig det. jag är en 24-årig tjej som följer din blogg varje dag. har precis påbörjat en liten ny mysig grej nämligen att varje helg testa ett nytt middagsrecept och ett nytt efterrättsrecept som jag aldrig lagat förr. superspännande smaker har därför denna sommar bjudit på och större delen av de nya recepten kommer från din blogg:) älskar variationen på bloggen så det enda jag önskar är att du fortsätter som du gör och uppdaterar ofta! kör gärna helgens lyxmiddagstips:) kram

    SvaraRadera
  8. Hej! Skulle leta efter ett recept på bröd gjort på manitoba cream och hittade din sida. Brödet blev perfekt. Sen har jag testat andra recept med samma lyckade resultat. I dag blev det dina chokladkakor som testades, perfekt. Tycker dina recept är bra och enkla dessutom är det oftast med sånt som man har hemma. För tillfället saknar jag inget på din sida. Tävlingen var också ett kult inslag särskilt för en chokladfantast som jag. Den med caribien smak måste jag testa nästa helg.

    SvaraRadera
  9. vem tycker inte om choklad???
    Tycker du verkar ha mycket gott här redan, ska ta mig en längre titt. Trevlig helg.

    SvaraRadera
  10. Jag tittar in här på din blogg titt som tätt och låter mig inspireras av dina, som bloggen heter, lätta och goda recept! Jag har fått många smarriga recept som uppskattats av familj och vänner, så TUSEN tack för alla mumsiga mumsigheter som du delger! Jag gillar din blogg just för att det är lätta och goda recept som kan användas både till vardag och till fest och blandningen mellan mat och bakverk! Jag gillar att duka fint och det vore kul att se hur du dukar inför fest, så att man kan sno åt sig lite nya idéer inför kommande festligheter!
    Må så gott och keep on!
    Kicki

    SvaraRadera
  11. Jag har precis börjat med LCHF och försöker följa dieten till punkt och pricka. På lördagar "får" jag dock fuska liiiite och marabou caribbean är en sak som inte heller jag kan motstå !!

    Jag vill GÄRNA ha massvis med LCHF tips och recept att läsa och inspireras av !!

    Ha en härlig dag :)

    SvaraRadera
  12. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  13. Blev fel ju så vi provar igen:
    Carribbean har vi inte provat än, men misstänker att den hade gått hem eftersom vi gillar kokos och choklad.
    Eftersom vi just börjat på GI så uppskattar vi dina LCHF-recept och GI-recept, så det skulle vi väl i så fall önska mer av. Annars gillar vi bloggen som den är:)

    SvaraRadera
  14. Ja, himmel och pannkaka..., jag är fullkomligt galen i choklad och blir så förbaskat sur när mitt "chokladförråd" börjar sina:)
    Hoppas kunna fylla upp det snart igen genom att ha turen på en chokladvinst!!!!!
    Carribbean har jag aldrig testat men jag älskar ju kokos så det bör bli en ny favorit.

    Jag är ju en sådan där fuskbloggare som sällan lämnar några kommentarer hos någon men jag har minsann hängt med på din blogg länge nu och njutit av många góa middagar tack vare dig..., bugar och tackar!

    Något jag saknar här hos dig..., näää jag är ju allätare och dina recept passar min smak utmärkt och jag saknar inget.
    Jag bara hoppas att du fortsätter blogga Susanne så är jag mer än nöjd.

    Ha en fortsatt skön vecka och hoppas solen hittar tillbaks till dig.
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera
  15. Håller med Marabou är absolut bästa chokladen.
    Jag är tokig i matlagning speciellt prova på nya grytor och Asiatisk matlagning så det vill jag gärna ha mer av.
    Facebook: Peter Marcusson Tierp

    SvaraRadera

Tack för ditt besök och din kommentar : )

Related Posts with Thumbnails