För att tillaga rätten för 2 personer behöver du
140 gr pasta
150 gr färsk spenat
1/2 röd paprika
1/2 msk rapsolja
1 klyfta vitlök
1 msk gräslök
1 tsk curry
1,25 dl kesella 10%
salt och peppar
Gör på följande vis
Koka pastan. (Jag tog risnudlar)
Hacka paprikan i mindre bitar.
Man kan även hacka spenaten, själv föredrar jag att använda den hel.
Fräs spenaten och paprika i olja i en gryta.
Pressa vitlöken och tillsätt den tillsammans med gräslök, curry, salt och peppar.
Dra av kastrullen från värmen och blanda i kesella och räkor. (Sätt inte tillbaka kastrullen på plattan).
Servera med pastan.

Smaskigt värre och verkligen värt att prova = )

NÄMEN Susanne!! Är det HÄR du håller hus!!! *glad*
SvaraRaderaVad roligt att se dej igen och vilken fin blogg du har gumman! :D
Massor av härlig god mat som du delar med dig av! Det måste jag spana in lite mera :D
Gulle dej! TAck för dina goa ord inne hos mej!
Du undrade över pappret på mitt "Holly"-kort :)
Och det är från October Afternoon.
Men vet inte riktigt vad serien heter..kanske ty.."The Thrift shop"..el nåt sånt :)
Det är ljuvligt fint!!
Många kramar till dej!
//Petra