Detta är en stor favorit hos mig. Salt, krämigt och knaprigt.
Till 4-6 personer behöver du
500 g brieost
1/2 dl solrosfrön
1/2 dl pumpakärnor
1 msk sesamfrön
Flingsalt
Chiliflakes
Gör så här
Rosta alla frön och kärnor i en torr stekpanna tills de fått fin färg.
Smaka av med salt och chiliflakes.
Skär osten i ca 1 cm stora tärningar.
Panera varje ostbit med de rostade fröna.
Servera.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mmmm, så gott! Kram
SvaraRaderaAbsolut Katarina :-) Kram
RaderaDe här läste jag om i systembolagets lilla folder de delar ut just nu. Mycket enkelt och gott!
SvaraRaderaJag fick det för längesedan av goda vänner och varje gång man bjuder på det är det alltid lika uppskattat :-)
RaderaSer grymt gott ut! Måste nog prova imorgon =)
SvaraRaderaDet gör du rätt i. Ett problem är att de är svåra att låta bli och tar gärna fort slut ;-)
RaderaSkär du bort ”skalet” på osten?
SvaraRadera