Välkommen läsare
Lunchtips med kyckling, det är aldrig fel. Dessutom sköter den sig nästan av sig självt.
Till denna kyckling åt vi nudlar som jag blandade med wokgrönsaker, kokar man nudlarna i grönsaksbuljong blir det en god smak.
Ingredienser för 4 personer
1 dl creme fraiche
1 msk curry
2 vitlöksklyftor, pressade
2 msk citronsaft
ca 500-600 g kycklingfilé
Cashewnötter
Gör så här
Blanda creme fraiche, curry, vitlök och citronsaft i en skål.
Strimla kycklingen och lägg den i marinaden och blanda väl.
Täck över skålen och låt den stå minst 20 minuter i kylen.
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg kycklingstrimlorna i en ugnsfast form och låt den stå inne ca 15-20 minuter i mitten av ugnen.
Vänd strimlorna några gånger.
Toppa med cashewnötter.
Ha en trevlig start på veckan!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Gott det låter!
SvaraRadera