Hejsan på er!
Känns det inte bra att det är fredag så säg.
Planen idag är att gå hem lite tidigare från jobbet, planen alltså ;-) Har lite småärende att uträtta.
Eftersom jag vet att det tillkommit en del nya läsare måste jag tipsa om ett recept som finns i bloggen sedan tidigare. Denna är en bland de godaste kycklinggratänger jag vet.
Ingredienser:
800 gr färdiglagad kyld köpt potatisgratäng
1 grillad kyckling
3 dl grädde
2 dl creme fraiche paprika/chili
2-3 tsk curry
1 smulad köttbuljong
1 msk mango chutney
2-3 dl riven ost
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Förgrädda potatisgratängen i ca 15 minuter.
Dela kycklingen i små bitar.
Blanda samman i en kastrull de övriga ingredienserna utom osten.
Sjud på svag värme tills allt blandat sig.
Vill du ha en tjockare sås red den lite.
Lägg kycklingbitarna över den halvfärdiga gratängen.
Strö över riven ost.
Slå över såsen.
Gratinera i 15 minuter på 225 grader.
Eftersom vinnaren av tävlingen inte hört av sig har jag tillsammans med Morgan utsett en ny vinnare.
Grattis Emelie, hör av dig till mig snarast med din adress så skickas vinsten till dig.
Önskar er en mysig fredag med god mat och andra goda tillbehör man gärna vill ha i TV-soffan.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Åh så roligt :). Tack, tack, tack! Har skickat dig ett mail på fb med min adress. Hoppas det gått fram :).
SvaraRaderaHa en go fredag, åh njut av helgen!
Kram
Ja, man ska inte glömma de "gamla" recepten, lätt att göra när man gärna provar nya:)
SvaraRaderaHoppas du får en härlig helg,
kram
Så gott,
SvaraRaderaBra att du visar gamla recept igen man glömmer snabbt.
Du ville ha tips på mat:
Fläskfile med rosmarinsås
Linsgratäng
kycklinglasagne
biffar i gudomligsås
Kan hålla på hur länge som helst recepten finns på bloggen ha det bra i helgen
kram
Hmm, såg gott ut, undra om man kan köra en veggie-variant!
SvaraRaderaGott det ser ut ! :)
SvaraRaderaHej såg jättegott ut men jag saknade lite text på slutet... så jag letade tillbaka bland dina recept och såg att den även skulle gratineras i 15 min på 225 grader...
SvaraRaderaTack för många goa bra recept !
/ Monica