Hejsan,
vad hände nu då???
Förra helgen 19 grader och strålande sol, idag snö och 1 minusgrad. Välkommen aprilväder ;-)
Små tilltugg är alltid gott äta. Oavsett man vill ha tillsammans med med andra smårätter eller som drinktilltugg.
Santa Maria har en god tapaskrydda som blev jättegod att ta på ostflarn, det var där jag hittade receptet.
Det stod att man skulle göra det i stekpannan, hmmm... nästa gång tar jag det i ugnen. Det var lite knivigt att vända flarnen i pannan för de får ju inte heller bli brända. Så min rekommendation är; använd ugnen.
Ingredienser
Ost, gärna parmesan eller västerbotten.
Santa Maria Tapaskrydda
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Riv osten och ta ca 1 msk ost och lägg ut på bakplåtspapper.
Grädda osten i ett par minuter, tills det fått fin färg.
Strö över kryddan och låt dem svalna på plåten.
Gott att göra en dip och dippa flarnen i.
Det är dags för mig att börja packa, faktum är att jag tycker det är tråkigt... Kan bero på beslutsångest vad jag ska ha med. Men nu är det dags att öppna garderoben och försöka bestämma sig bara!
Önskar er en finfin lördag!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Låter verkligen gott. Plockmat är det bästa jag vet :-)
SvaraRaderaKram Lötta ;-)
Låter som en god plockmat :)
SvaraRaderaMmm... så gott med ostflarn! Har inte testat dessa tapasmixer. Brukar själv köra pastakrydda på, också gott men blir ju lite mer tomatsmak då.
SvaraRaderaLåter gott! Kram
SvaraRadera