Brukar ni äta plättar?
De godaste tycker jag är Amerikanska plättar med vaniljglass och hallon eller jordgubbar, det är mums det. Ibland är det gott att variera sig och göra plättar i LCHF-stil, de är också jättegoda.
Ingredienser för 25 plättar
6 ägg
1 dl creme fraiche
1 msk fiberhusk (hittar du i glutenfria hyllan)
lite salt
Smör till stekning
Gör så här
Vispa samman ingredienserna.
Låt stå och svälla i ca 5 minuter.
Stek plättarna i smör.
Jag åt tillsammans med hallon och turkisk yoghurt.
Ett annat alternativ är vispad grädde.
Receptet har jag hittat hos Åse.
Ikväll är det Mästerkockarna som gäller för min del.
Tittar ni på det?
Oavsett, ha en bra onsdag!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Ja, plättar är gott och det äts hemma hos oss med jämna mellanrum :) Har aldrig testat LCHF-plättar, men det ser riktigt gott ut! Ha en bra dag, kram!
SvaraRaderaÅh nu blev jag sugen på plättlunch:)
SvaraRaderaTack för tipset - det blir dagens lunch! Eftersom jag LCHF så blir det nog maffig grädde till också!
SvaraRaderaJotack, amerikanska plättar är så himla gott. Speciellt med lönnsirap eller nutella på, mums!
SvaraRaderaVad smarrigt =)
SvaraRaderaVilket spännande variant av plättar, de ska lägga på minnet!
SvaraRadera